Ferro Rent verhuurt sinds 1978 rijplaten, draglineschotten, stelconplaten en slootschotten

Vandaag bellen, morgen leveren.
Het transport, het uitleggen en het ophalen van de rijplaten en draglineschotten verzorgt Ferro Rent met een vijftal eigen vrachtauto’s. De vrachtauto’s zijn voorzien van een kraan, 4 gestuurde assen en zijn verrijdbaar vanaf de kraan. Hiermee zijn de chauffeurs in staat de rijplaten en draglineschotten snel, secuur en veilig voor u uit te leggen.

Ferro Rent moderniseert regelmatig het vrachtwagenpark zodat de vrachtauto’s voldoen aan de strengste emissie eisen en zo efficiënt mogelijk omgaan met brandstof.

Onze rijplaten en draglineschotten zijn natuurlijk ook  af te halen op onze locatie in Groningen. Ferro Rent verzorgt kosteloos het op- en afladen.

Ferro Rent is VCA gecertificeerd
Rijplatenverhuur Groningen
Ferro Rent is een familiebedrijf, opgericht op 1 april 1978 door Frouktje Hamminga-Liewes. Ferro Rent verhuurt rijplaten, draglineschotten, bouwhekken en slootschotten. Met de vestiging in Groningen levert Ferro Rent voornamelijk in het Noordelijk deel van  Nederland en het noordwestelijke deel van Duitsland.
Ferro Rent zet zich maatschappelijk verantwoord in door lokale evenementen met een maatschappelijk karakter te steunen. Rijplaten en draglineschotten levert Ferro Rent voor dergelijke evenementen tegen sterk gereduceerde prijzen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Ferro Rent kan vervoer van materiaal voor u verzorgen
Ferro Rent kan het uitleggen van rijplaten verzorgen

Contact

    Bezoekadres:
    U.T. Delfiaweg 2
    9745 EN Groningen
    050 - 55 66 444

    info@ferrorent.com

    Call Now Button